Yardım

Google ve İnstagram Reklam SSS

Reklam bütçeleri tamamen müşteriye aittir. Webnopat yalnızca reklam yönetim hizmetini sağlar.

Webnopat yetkililerinden randevu alarak sizleri ziyaret ediyoruz. Karşılıklı anlaşma dahilinde reklam yönetim hizmeti, minimum 6 aylık sözleşme kapsamında alınabilir.

Hayır, reklam paketlerimiz en az 6 aylık hizmet süresiyle sunulmaktadır. Bunun nedeni, reklamların daha geniş kitlelere ulaşması ve potansiyel sonuçların daha verimli hale gelmesidir. Eğer sadece 1 aylık bir reklam düşünceniz varsa, bu düşünceyi gözden geçirmenizi öneririz. Çünkü bizimle çalışan hiçbir müşterimizin yatırımı boşa gitmez; reklam bütçeniz en etkili şekilde kullanılır.

Hayır, edemezsiniz. reklam paketleri ilk defa alan müşterilere özeldir. Ama almak istediğiniz zaman : %50 zam oranı üzerinde hizmet alabilirsiniz

Reklam paketleri toplamda 6 ay sürmektedir.

Ayrı ayrı paketler dahilinde; Google ve İnstagram reklam hizmeti vermekteyiz.

Web Site Tasarım

Evet, paket dahilinde websiteleri anahtar teslim yapıyoruz.

Evet, paket dahilinde olmadığı için ekstra ücret ile istedğiniz özelliği ekleyebiliriz.

Web sitenin yapıldığı tarihten itibaren 1 yıl süre zarfında dolduktan sonra yenileme ücretleri şirket politikasına göre satın alınan fiyatın %60 oranına fazla olarak düşünebilir.

Websitenizi güncel tutmak için herşeyinle bizim ilgilenmemiz için Website yönetim paketini almanız gerekmektedir?

Web siteniz teslim edildikten sonra devamlı aktif olması, çalışır durumda olması için website yönetim paketi almanız gerekmektedir. Aksi takdirde hiçbir sorumluluk Webnopat'a ait değildir.

Web Yönetim

Web Site Yönetim paketi, web sitenin aktif çalışması, arama motorundan en üste çıkma, potansiyel müşteri bulma ve teknik sorunlarla müdahale işlemleri barından hizmettir.

Hayır, almak zorunda değilsiniz. Anahtar teslim edilen tüm websitelerin, yönetim paketi almayan müşterilerin tüm sorumlulukları kabul etmiş sayılır. Webnopat bundan sorumlu değildir.

Hem evet , Hemde Hayır. Eğer teknik web teknolojisi bilgisine sahipseniz yapabilirsiniz. Bilgi tercübesi olmayan müşteriler herhangi yapılan tüm işlemlerden müşteriler sorumludur.

Evet, kısmi şekilde seo çalışması vardır. Tam profesyonel SEM-SEO hizmeti için Webnopat ile iletişime geçin.

Evet , siz hiçbir şeye karışmadan profesyonel bir şekilde yönetiyoruz.

Hayır paket dahilinde değildir. Herhangi bir esktra özellik, ekstra ücret dahilinde istedğiniz özelliği ekleyebiliriz.

Sosyal Medya Yönetim

5 gönderi paylaşımı 2 revize hakkı Öne çıkan arşiv oluşturma 5 profesyonel hashtag seçimi Özel gün paylaşımı Gönderi metni hazırlama Teknik rapor sunumu

Ayda 5 gönderi paylaşımı yapılır ve bunlar düzenli olarak haftalık bazda yayımlanabilir.

Hayır. PK seviyesi yüksek telefon veya kameralarla müşterilerimiz çekmektedir. Çözünürlük düşürmeyen platformlarda görsel, video göndermektedirler. Gönderilen görselleri profesyonel şekilde editleyerek , sosyal medyanıza uygun hale getiriyoruz.

Whatshapp HD butonu, Telegram Sıkıştırmadan, Discorttan Kanallarında bizlere çözünürlükleri düşürülmeden gönderebilirsiniz.

Eğer bu durumlarda kasıtlı sorun varsa, müşteri özel çekimler üzerinde değilse uygun görülen sosyal medyasına uygun görsel gönderiyorsunuz. Eğer uygun değilse; göndermeme, unutma, hatalı gönderme, çözünürlük düşükse vb. tüm sorumluluk müşteriye aittir. Hiç bir paylaşım yapılmamaktadır.

Toplu bir şekilde her ayın 1 ve 15 aralarında gönderebilrrsiniz. Eğer aktif işletme müşteri ise her haftanın pazartesi göndermek kaydı ile kabul edilmektedir.

Revize hakkı, gönderilerde metin, görsel veya tasarım üzerinde yapılacak iki adet değişikliği içerir.

Öne çıkan arşivi, markanızın önemli gönderilerini Instagram’da "Öne Çıkanlar" kısmında arşivleyerek kalıcı hale getirir ve potansiyel müşterilerinizin dikkatini çeker.

Sadece Webnopat tarafından yönetilen, görsel göndermeyen müşteriler için özel şablon hazırlıyoruz. hazırlanan şablonlara özel Webnopat tarafından paylaşımlar yapılmaktadır.

Pro Hashtag, gönderinizin daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayacak, profesyonelce seçilmiş, sektörünüze ve hedef kitlenize uygun 5 adet hashtag’dir.

Özel gün paylaşımları, markanızın ilgili olduğu bayramlar, kutlamalar veya önemli günlerde hazırlanan özel içerikleri içerir.

Teknik rapor, aylık bazda sosyal medya performansınızı özetler; etkileşim, takipçi artışı, gönderi performansı ve genel stratejiye dair veriler sunar.

Ödeme Kanalları ve Yöntemleri

Ödemeler Nakit , Pos cihazı ile ve banka havalesi, EFT, kredi kartı ve online ödeme sistemleri (PayPal, iyzico, vb.) üzerinden yapılabilir. Paket fiyatları KDV hariçtir, ancak ödemeler KDV dahil şekilde yapılmaktadır.

Evet, kredi kartıyla ödeme kabul ediyoruz. Güvenli ödeme altyapısı ile kredi kartı bilgilerinizi kolayca kullanabilirsiniz. Paket fiyatları KDV hariç olarak belirtilir, ödemeler KDV dahil yapılır.

Evet, Sadece toplu ödemeler ile kredi kartıyla yapılan ödemelerde taksit seçenekleri sunuyoruz. Taksit imkanları bankanıza göre değişiklik gösterebilir. Paket fiyatları KDV hariçtir; ödemelerde KDV eklenir.

Hizmet sözleşmesi imzalandıktan sonra, ödemelerinizi peşin olarak yapmanız gerekmektedir. Aylık hizmetlerde, her ayın başında 1 ve 3 günü ödeme yapılır. Ödemeler KDV dahil şekilde hesaplanır.

Evet, yaptığınız her ödeme için fatura kesiliyor ve size iletiliyor. Fatura KDV dahil olarak düzenlenir.

Ödeme onaylandıktan sonra hizmet süreci hemen başlatılır. Genellikle ödeme alındıktan sonra 1-2 iş günü içinde çalışmalar başlar. Ödemeler KDV dahil olarak yapılmaktadır.

Eğer verilen hizmetten memnun kalmazsanız, sözleşmede belirtilen şartlara göre iade veya değişim politikası uygulanır. İadeler de KDV dahil şekilde yapılır.

Evet, tüm ödeme kanallarımız güvenli ödeme altyapıları kullanır. SSL sertifikalı ve PCI DSS uyumlu ödeme sistemleri ile bilgileriniz korunur. Ödemeler KDV dahil yapılmaktadır.

Bizimle İletişime Geçin

Müşterilerimizle Hafta İçi 10:00-18:00 saatleri içerisinde müşteri destek ekibimizlerimizle iletişime geçin.

7/24 Destek

Talepleriniz veya hizmet almak istediğiniz tüm merak ettikleriniz hakkında bize 7/24 mesaj göndermeyi unutmayın.

Harika bir şey yaratalım

Sizi bugünün gerçekliğinden yarının potansiyeline taşıyoruz.

EKİM AYINA ÖZEL

***+250 İşletme İle Sınırlı***

%80 İNDİRİM

İşletmeler, Meslekler ve Esnaflara Özel Ekim kapsamı sınırlı sayıda işletme ile profesyonel hizmetler